2023-2024 Schedule Mrs. Soto Rodriguez

Day A	Advisory	8:45 am-9:15 am	30 min
Day A	1st period- Spanish 1	9:20 am–10:55 am	95 min
Day A	2nd period- Spanish 1	11:00 am-12:35 pm	95 min
Day A	C- Lunch	12:30 pm-1:00 pm	30 min
Day A	3rd period- Spanish 1	1:15 pm–2:50 pm	95 min
Day A	4th period- Spanish I PREIB	2:55 pm-4:30 pm	95 min

Day B	Advisory	8:45 am-9:15 am	30 min
Day B	5th period- Conference	9:20 am–10:55 am	95 min
Day B	6th period- Spanish 2	11:00 am-12:35 pm	95 min
Day B	C- Lunch	12:30 pm-1:00 pm	30 min
Day B	7th period- Spanish 1	1:15 pm-2:50 pm	95 min
Day B	8th period- Spanish 2	2:55 pm-4:30 pm	95 min